| SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
GlCn ERG Misafir
| Konu: Geri: SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR Salı Tem. 22, 2008 5:09 am | |
| Site güzel:) Bende bir hepsi fanıyım Ya benim şaşırdığım konu var. Şimdi admin de olsan sorum neden insanı küçük düşüren laflar söylüyorsunuz sonuçta aynı toprakların insanlarıyız Üye olmayı çok isterdim ama Olamam çünkü olursam giremeyeceğim internete giremiyorum (bazı sitelere) |
|
| |
YILDIZCI ADMİN ADMİN
Mesaj Sayısı : 949 Yaş : 32 Nerden : iSTaNBuL Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR Paz Tem. 27, 2008 6:32 am | |
| seni ilgilendirmez herkez istediğini sölüyosa bende sölerim | |
|
| |
misafir Misafir
| Konu: Geri: SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR Paz Tem. 27, 2008 8:13 am | |
| BU MESJAIN İÇERİĞİ AMDİN TARAFINDAN DEĞİŞTİRİLMİŞTİR..
YIDLIZCI ADMİN |
|
| |
YILDIZCI ADMİN ADMİN
Mesaj Sayısı : 949 Yaş : 32 Nerden : iSTaNBuL Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR Paz Tem. 27, 2008 9:36 am | |
| BİRİNCİSİ EN BÜYÜK FAN VLUB Ü GRUP MP3 TARAFINDAN SEÇİLDİ...KISKANDIĞINI BELLİ ETME BARE.. HEM İSTEDİĞİMİ DE DERİM SENİ HİÇ AMA HİÇ İLGİLENDİRMEZ.. BU ARADA ÜYELERİN ÇOKD EĞERLİ OLDUĞUNU BİLİYORZ VE HEM UNUTMAKİ BURAYA ZİYARETÇİLER MESAJ YAZIYO, ÜYELER DEĞİL .BİLİP BİLMEDEN KONUŞUYOSUNUZ..ÇATLAMAYA DEWAM ET SEN.. | |
|
| |
misafir Misafir
| Konu: Geri: SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR Ptsi Tem. 28, 2008 4:58 am | |
| BU MESJAIN İÇEİRĞİ ADMİN TARAFINDAN DĞEİŞTİRİLMİŞTİR..
YILDIZCI AMDİN.. |
|
| |
YILDIZCI ADMİN ADMİN
| Konu: Geri: SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR Ptsi Tem. 28, 2008 6:10 am | |
| SENİ HİÇ AMA HİÇ İLGİLENDİRMEZ..TAMAM MI_? YA KARDEŞİM SEN KENDİŞ SİTENE UÇ GİT.. | |
|
| |
sitehari Misafir
| Konu: site harika Salı Tem. 29, 2008 5:27 am | |
| Arkadaşlar söylemek istediğim sitenizi ve grupmp3 çok beğendim saece demek istediğim grupmp3 haberlerive resimleri genişletilebilir d&r konser resimlerini falan gördüm bu resimleri burda görmek istiyorum üye olucam çok renkli bir site ama haberler videolar ve resimler genişletilmeli diye düşünüyorum...birde grup mp3 üyelerine sedayı eklersiniz çok sevinirim burcuyla yıldız var...sitenizi tekrar tebrik ederim |
|
| |
EYMEN ADMİN
Mesaj Sayısı : 1937 Yaş : 32 Nerden : k.maraş Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR Salı Tem. 29, 2008 5:58 am | |
| oda war mam üye olursan görürüsün | |
|
| |
YıldızStar ZİRVEDEKİ MOD!..
Mesaj Sayısı : 483 Yaş : 28 Nerden : Yıldız lardan Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR C.tesi Ağus. 02, 2008 10:13 am | |
| eed bu arada sana üye olmanı öneriorm gerçekten çk spr bi site | |
|
| |
EYMEN ADMİN
Mesaj Sayısı : 1937 Yaş : 32 Nerden : k.maraş Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR C.tesi Ağus. 02, 2008 11:27 am | |
| ewet aynen şuan bile süper yaz kutlaması war çünkü | |
|
| |
ekin Misafir
| Konu: Geri: SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR Ptsi Ağus. 11, 2008 8:14 am | |
| ben her grubu seviyorum: mp3'den sarışın kızı hepsiden gülçini 4yüzden'de didemi az snra üye olcm spr site |
|
| |
EYMEN ADMİN
| Konu: Geri: SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR Paz Ağus. 31, 2008 1:21 pm | |
| | |
|
| |
hahahaha Misafir
| Konu: Geri: SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR Paz Kas. 09, 2008 8:21 am | |
| |
|
| |
sevval YARDIMCI ADMİN
Mesaj Sayısı : 368 Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR Salı Ocak 27, 2009 10:46 am | |
| yaa siz anlamak istemiyomusunuz hakaret etmek için başka yere gidin... | |
|
| |
| SİTEMİZLE İLGİLİ YORUMLAR | |
|