EYMEN ADMİN
Mesaj Sayısı : 1937 Yaş : 32 Nerden : k.maraş Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: BURCU CANBAŞIN OYNADIGI DİZİLER Ptsi Tem. 07, 2008 2:41 pm | |
| . cennet mahallesi
. deli duran
. üç kişilik aşk
. karım ve annem
. Aliye
. kurtlar vadisi
. yarım elma
. çiçek taksi
çok başarılıı....(:en iyi filmlerde oynamış ama ben kendisini bu grub' ile tanıdım...
UNUTMADA DİYİM ALINTI | |
|
YıldızStar ZİRVEDEKİ MOD!..
Mesaj Sayısı : 483 Yaş : 28 Nerden : Yıldız lardan Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: BURCU CANBAŞIN OYNADIGI DİZİLER Salı Tem. 08, 2008 1:30 am | |
| Allah allah bende hiç hatırlamıorm böle disilerde onu gördüğümü ben de bu grup ile tanıdım ama böle güsel disilerde oynaması onun için büyük bir şans olmuş | |
|
-->EEzGii!!<-- SÜPER MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 459 Yaş : 32 Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: BURCU CANBAŞIN OYNADIGI DİZİLER Salı Tem. 08, 2008 2:25 am | |
| aa bunlardamı oynamıs hiç görmedim sanki ben ya saol | |
|
mp3qolik ZİRVEDEKİ MOD!..
Mesaj Sayısı : 1020 Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: BURCU CANBAŞIN OYNADIGI DİZİLER Salı Tem. 08, 2008 6:55 am | |
| - YıldızStar demiş ki:
- Allah allah bende hiç hatırlamıorm böle disilerde onu gördüğümü ben de bu grup ile tanıdım ama böle güsel disilerde oynaması onun için büyük bir şans olmuş
bencede | |
|
sevval YARDIMCI ADMİN
Mesaj Sayısı : 368 Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: BURCU CANBAŞIN OYNADIGI DİZİLER Salı Tem. 08, 2008 3:17 pm | |
| | |
|
lara_mp3 SÜPER MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 29 Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: BURCU CANBAŞIN OYNADIGI DİZİLER C.tesi Tem. 12, 2008 3:34 am | |
| - mp3qolik demiş ki:
- YıldızStar demiş ki:
- Allah allah bende hiç hatırlamıorm böle disilerde onu gördüğümü ben de bu grup ile tanıdım ama böle güsel disilerde oynaması onun için büyük bir şans olmuş
bencede evet bende ilk grupta tanıdım | |
|
EYMEN ADMİN
Mesaj Sayısı : 1937 Yaş : 32 Nerden : k.maraş Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: BURCU CANBAŞIN OYNADIGI DİZİLER C.tesi Tem. 12, 2008 4:11 am | |
| BENDE ÖYLE AMAM İNTERNETTE OKUDUM | |
|