| yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) | |
|
+12-->EEzGii!!<-- **arda(M)** YıldızStar lara_mp3 HeReDoT_aLLy BuRcUcU_26 SweeTaNGeL YILDIZCI ADMİN sevecen EYMEN YıLdIzCı_26 yeşim 16 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
yeşim YENİ MP3 CÜ
Mesaj Sayısı : 3 Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Salı Haz. 17, 2008 5:14 am | |
| [b]Yıldız Asyalı: “Hafta sonları çalışıp, tıpış tıpış okula gideceğim”
Kanal D ekranlarında her hafta, “Eyvah Kızım Büyüdü” dizisinde “Ece” olarak tanıdığımız Yıldız Asyalı, yaklaşık 5 yaşından beri sahnelerde.
Henüz 17 yaşında olmasına karşın, 5 yaşından beri gerek konser, gerekse müzikallerle izleyici ile tanışan Asyalı, sanatçı bir ailenin çocuğu. Yıldız Asyalı’nın babası Ümit Asyalı, viyola sanaçısı, ablası Güliz, Devlet Konservatuarı viyola mezunu, babaanne Fehime Hanım da piyanist.
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı “Keman” bölümü lise üçüncü sınıf öğrencisi olan Yıldız Asyalı, bu yıl yoğun iş temposundan dolayı sınıfta kalınca, yeni bir karar almış: “Bundan böyle yalnız hafta sonları çalışıp tıpış tıpış okuluma gideceğim.”
Şöhret ve başarı ile küçücük yaşında tanışan Yıldız Asyalı, yaşına karşın oldukça olgun. Konuşurken kelimeleri dikkatli seçiyor, kendisine çok yakışan gülümsemesini yüzünden hiç eksik etmiyor.
Asyalı, her yıl müzikal ve keman konserlerini hiç aksatmadan sürdürüyor. Piyano çalan, şarkı söyleyen, bale ve modern dans eğitimi de alan Yıldız Asyalı, sahneye çok eğilimi olduğunu hatırlatarak şunları söylüyor: “Mezun olduktan sonra tiyatro ya da müzikal bölümünü düşünüyorum. Okul her şeyden önce geliyor. Sahneyi çok seviyorum. Çocukluğumdan beri birçok müzikalde oynadım. ‘Neşeli Günler’, ’Kral ve Ben’, ’Bir Uzay Masalı’. Aynı zamanda çocuk korosundaydım.”
Kanal D Çocuk Kulübü’nü de sunan Yıldız Asyalı, “Eyvah Kızım Büyüdü” dizisinde rol almaktan dolayı çok mutlu. Ekip oyuncularının hepsini çok seviyor ve onlardan destek gördüğünü vurguluyor. Diziyi ailece izlerken çok güldüklerini de hatırlatan Asyalı, “Özellikle Haluk Bilginer, dizi içinde bana çok destek veriyor” diyor.
Yıldız Asyalı, Konservatuarın yüksek bölümünü tamamlamaktan başka ileriye dönük bir şey düşünmediğini belirtiyor ve ekliyor: “Mutlu bir insan olmak istiyorum. Felsefem bu. Önce mutlu olmak isterim. Zaten kesinlikle fazla hırs yapmam. Kendimi ve ailemi rencide edecek bir şey yapmamaya özen gösteriyorum. Ailemi de, çevremi de mutlu görmek istiyorum.”
Bir Yıldız parlıyor "Eyvah Babam" dizisinin genç ismi Yıldız Asyalı, yetenekleriyle göz kamaştırıyor. Ekranla 13 yaşında tanışan, Kanal D'de iki programa imzasını atan Asyalı, oyunculuğuyla yönetmenlerin, kemanıyla konservatuvarın gözdesi...
KANAL D'de yayınlanan "Eyvah Babam" dizisinde Haluk Bilginer'in kızını canlandıran Yıldız Asyalı, iki babalı olmanın sevincini yaşıyor. Asyalı, "İyi ki gerçek hayatımda dizideki gibi bir babam yok. Gerçek babam tam tersine çok anlayışlı ve çok duyarlıdır. Onu kimseye değişmem" diye konuşuyor. Televizyon ekranıyla henüz 13 yaşındayken tanışan Asyalı, 15 yaşında olmasına rağmen Kanal D'de iki ayrı programa imza atıyor. "Çocuk Kulübü" adlı programı da sunan Asyalı, sempatikliğiyle dikkat çekerken, başarılı oyunculuğuyla yönetmenlerin takdirini topluyor.
Geleceğin virtüözü
Oyunculuk ve sunuculuğun yanı sıra İlkokul 4. sınıftan beri İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Keman Bölümü'nde öğrenim gören Asyalı, keman virtüözü olmak istiyor. İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nda viola sanatçısı olan babası Ümit Asyalı'nın izinden giden Asyalı'nın ablası Güliz Asyalı da, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nda viola çalıyor. Müziği ve oyunculuğu çok sevdiğini belirten Asyalı, ikisini de birlikte yürüteceğini, ikisinden de vazgeçmeyeceğini söylüyor. Müzikte en büyük desteğinin, babasının yanı sıra okuldaki Rus asıllı öğretmeni Veniamin Varsavsky olduğunu belirten Asyalı, "Bana altı yıldır müzik konusunda bildiğim herşeyi öğreten sevgili hocama minnettarım" diye konuşuyor[b] | |
|
| |
YıLdIzCı_26 SÜPER MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 2303 Yaş : 31 Nerden : ESKİŞEHİR Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Salı Haz. 17, 2008 6:35 am | |
| Paylaşım İçin SaoL canım... | |
|
| |
EYMEN ADMİN
Mesaj Sayısı : 1937 Yaş : 32 Nerden : k.maraş Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Salı Haz. 17, 2008 8:07 am | |
| | |
|
| |
sevecen CO-ADMİN
Mesaj Sayısı : 353 Yaş : 32 Nerden : İsOoO SİTeSinDeN=)) Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 16/06/08
| |
| |
YILDIZCI ADMİN ADMİN
Mesaj Sayısı : 949 Yaş : 32 Nerden : iSTaNBuL Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Çarş. Haz. 18, 2008 4:59 am | |
| 2 nizde sağolun | |
|
| |
SweeTaNGeL ALIŞMAYA ÇALIŞAN ÜYE
Mesaj Sayısı : 11 Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 18/06/08
| |
| |
BuRcUcU_26 SÜPER MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 1301 Yaş : 30 Nerden : nAPÇAn İStemeYemi GeLcen_? XD Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Paz Haz. 22, 2008 6:11 am | |
| TşkrLer payLaşım için..... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2303 Yaş : 31 Nerden : ESKİŞEHİR Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Perş. Haz. 26, 2008 10:49 am | |
| Çok Harika Bir Kız Yhaa..! | |
|
| |
HeReDoT_aLLy ALIŞMAYA ÇALIŞAN ÜYE
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 34 Nerden : aNtALyA Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) C.tesi Haz. 28, 2008 2:33 am | |
| Onu ilk defa kanal d deki cocuk programında tanımıstım. cocuklar kulubuydu sanırım ismi. cok sempatik ve sevecan biri basarılarının devamını diliyorum.
yazı paylşımı için teşekkürler | |
|
| |
lara_mp3 SÜPER MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 29 Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) C.tesi Haz. 28, 2008 3:08 am | |
| | |
|
| |
YıldızStar ZİRVEDEKİ MOD!..
Mesaj Sayısı : 483 Yaş : 28 Nerden : Yıldız lardan Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Ptsi Haz. 30, 2008 3:07 am | |
| Bu röportaj biras eski değil mi her neyse paylaşım için saol | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Perş. Tem. 03, 2008 8:29 am | |
| TesekkrLer ama daha öncede okumustm |
|
| |
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Paz Tem. 06, 2008 5:20 am | |
| olsun yine güzel bence... | |
|
| |
**arda(M)** DENEYİMLİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 29 Nerden : morveötesi/laracroft_fanı yım ben adımı değiştirdim Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Paz Tem. 06, 2008 8:22 am | |
| teşşekkürler güzel bir paylaşım | |
|
| |
YıldızStar ZİRVEDEKİ MOD!..
Mesaj Sayısı : 483 Yaş : 28 Nerden : Yıldız lardan Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Paz Tem. 06, 2008 8:47 am | |
| yha tabi önemli olan paylaşması zaten | |
|
| |
**arda(M)** DENEYİMLİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 29 Nerden : morveötesi/laracroft_fanı yım ben adımı değiştirdim Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Paz Tem. 06, 2008 8:54 am | |
| yani paylaşım paylaşımdır bilmeyenler vardır öğrenmiş oldular | |
|
| |
-->EEzGii!!<-- SÜPER MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 459 Yaş : 32 Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Ptsi Tem. 07, 2008 2:14 am | |
| | |
|
| |
mp3qolik ZİRVEDEKİ MOD!..
Mesaj Sayısı : 1020 Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Salı Tem. 08, 2008 1:09 am | |
| evet önemli olan paylaşması | |
|
| |
sevval YARDIMCI ADMİN
Mesaj Sayısı : 368 Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Salı Tem. 08, 2008 12:26 pm | |
| | |
|
| |
mp3_gmze ALIŞMAYA ÇALIŞAN ÜYE
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 27 Nerden : bursa Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Hangi Takımlısın : Sanal HayvaNım : Kayıt tarihi : 27/09/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) C.tesi Eyl. 27, 2008 4:29 pm | |
| | |
|
| |
pRensescemre YENİ MP3 CÜ
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 26 Nerden : istanbull Mp3 Gücü : Yaz Kutlaması Puanı: : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) Cuma Ekim 10, 2008 11:04 am | |
| - YıLdIzCı_26 demiş ki:
- Paylaşım İçin SaoL canım...
saol cnm | |
|
| |
| yıldız asyalı'daN BİR röportaj :) | |
|